Za kraj tjedna počastite se savršenim shoppingom!

Jedan poseban petak u godini omiljen je svim ljubiteljima shoppinga. Popularni crni petak idealan je završetak vašeg radnog tjedna jer vam trgovine centra Supernova Slavonski Brod donose brojne popuste i uštede.

Uz odlična sniženja odaberite omiljenu garderobu iz aktualnih kolekcija za nadolazeće hladne dane, modne dodatke, opremu za sport i slobodno vrijeme, igračke, tehniku i opremu za dom.

Dan koji se često naziva i početkom blagdanske shopping groznice, iskoristiti možete i za odabir prvih božićnih poklona – nabavite ih na vrijeme i uz odlične pogodnosti. Pronađite poklon dragoj osobi, a i sami se počastite stvarčicama koje već neko vrijeme priželjkujete. 

Budite brzi jer popusti su vrtoglavi – ne dozvolite da vam omiljeni artikli i fantastične uštede izmaknu za dlaku. Posebne snižene cijene oduševit će sve posjetitelje centra, zato započnite vikend odličnim shoppingom. Izvrsna lokacija garantira vrlo jednostavan pristup brojnim posjetiteljima iz Slavonskog Broda i okolice, a dobra ponuda zadovoljit će i najveće ljubitelje shoppinga. 

Listu fantastičnih popusta pogtledajte ovdje.