Prosinac u Supernova centru

DOŽIVITE BLAGDANSKU ČAROLIJU CENTRA SUPERNOVA!

Dočekajmo Božić u bajkovitom blagdanskom ugođaju i uz pregršt iznenađenja za malene i velike posjetitelje.

Najpopularniji poklon ovih blagdana

Bliže se blagdani i zasigurno već razmišljate što pokloniti obitelji i prijateljima. Čak i ako ste neodlučni, Supernova rješava sve vaše probleme – kupovinom Supernova poklon-kartice obradovat ćete i one najzahtjevnije. Kupovinu kartice obavite u samom centru ili online, a voljenima ovih blagdana priuštite shopping iz snova.

Koliko je samo lijepih trenutaka pred nama! Ukrašen grad, blagdanski ugođaj u domovima i Božić pred vratima, a dio blagdanske tradicije svakako je i kupovina poklona. Kako biste bili sigurni da odabirom poklona nećete pogriješiti i nikoga izostaviti, bližnjima poklonite ono što će ih sigurno razveseliti – nezaboravan shopping dan sa Supernova poklon-karticom.

Blagdanski sadržaji za cijelu obitelj

Najljepši i najbajkovitiji dani u godini zasigurno su dani adventa. Svake godine ponese nas božićni duh i u prosincu vam se trudimo pripremiti posebnu božićnu priču koja se proteže cijelim centrom.

Blagdanska dekoracija, okićeni izlozi, i poseban šarm centra Supernova privlači mnoge posjetitelje da nam dođu i provedu ugodno vrijeme zajedničke kupovine i druženja. I dok najmlađi razmišljaju o tome što bi željeli pronaći pod borom, stariji su u potrazi za svime što će im trebati za blagdanski stol i dekoraciju doma. 

Besplatno zamatanje poklona

Nakon što ste kupili sve poklone s liste, kod nas ih možete potpuno besplatno umotati uz predočenje računa i prema sljedećem rasporedu:

  • Od 02.12 do 06.12. – 12:00-20:00 h
  • Od 14.12. do 23.12. – 12:00-20:00 h
  • 24.12. – 09:00-14:00 h

Stiže Sveti Nikola

Ove subote, 5.12. u goste nam stiže dobro poznat gost! 

Glavom i bradom stiže nam Sveti Nikola koji će od 14 sati dijeliti slatke poklone svima koji su ove godine bili dobri i onima koji su bili manje dobri.

Očekuju vas slatka iznenađenja, vrećice pune darova, bez okupljanja i druženja, ali i dalje s ciljem da vam izmamimo osmijeh na lice. 

Vidimo se.