Bubamara | Slavonski Brod | Supernova

Za bezbrižne dječje dane uz bogate ponude odjeće, obuće, igračaka i razne druge opreme.

Bubamara

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Popusti
Do 60%
Popusti za najmlađe
Vrijedi od 6. studenoga 2020.

Preduhitrite Crni petak i iskoristite do čak 60% popusta na bogat asortiman koji će razveseliti i djecu i roditelje.

Chicco proizvodi
S naljepnicama do 40% popusta
Vrijedi do 21. prosinca 2020.

Skupljajte naljepnice u trgovini Bubamara i kupujte povoljnije. Između 21. 9. i 21. 12. 2020. ćete za svakih potrošenih 70 kn dobiti jednu naljepnicu Chicco. Prikupljene naljepnice ćete moći iskoristiti za kupnju do 40% povoljnije na odabrane Chicco proizvode.

Bubamara oprema za bezbrižno djetinjstvo u centru Supernova Slavonski Brod

Očekujete li prinovu, opremate ormar mališanima za prvi dan vrtića ili polazak u školu, kupujete rođendanski poklon za kumče ili tražite vrhunske didaktičke igračke, vaša potraga počinje i završava na prvom katu centra Supernova Slavonski Brod u trgovini Bubamara. Široka ponuda opreme za bebe uključuje kolica, nosiljke, hranilice, autosjedalice, kao i opremu za dječju sobu poput krevetića, madraca, komode za prematanje, ormara i polica na koje ćete smjestiti prve uspomene na novog člana vaše obitelji.

Ne zaboravite i na bočice, dude, sterilizatore, baby alarme, zaštite za utičnice, kao i sredstva za njegu dječje kože. Nakon što vaša beba malo naraste, pažnju će joj okupirati igračke koje možete pronaći za sve dobne skupine. Birajte između igračaka koje potiču motoriku, kreativnih setova, edukativnih igračaka, kockica za slaganje, lutkica, društvenih igara ili knjiga i bojanki. Odjeća i obuća koju vaši mališani tako brzo prerastu mora biti kvalitetna i od najboljih materijala, a pronađite je u velikom izboru trgovine Bubamara u centru Supernova Slavonski Brod.

Trgovina Bubamara za najmlađe

Trgovina Bubamara specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Bubamara nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema. Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete.

Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Recaro, Freeon, Maxi Cosi, Britax Romer, Peg Perego, Chicco i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Bubamara uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Chicco, Mima, Mamas and Papas, Peg Perego i Jane samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Bubamara vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke.

Posebna pogodnost je i članstvo u Bubamara klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Bubamari pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.