Exclusive Change | Slavonski Brod | Supernova

Uz povoljan tečaj i brze transakcije, financijske usluge potražite u Exclusive Change mjenjačnici

Exclusive Change

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Srijeda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Promjene valute i financijske transakcije obavite jednostavno i sigurno u poslovnici Exclusive Change centra Supernova Slavonski Brod

Spremate li se na putovanje i potrebna vam je promjena valute, mjenjačnica Exclusive Change zbog svoje je povoljne lokacije izvrstan odabir. Uz povoljnu tečajnu listu te sigurnu i brzu uslugu mjenjačkog poslovanja kupite ili prodajte euro (EUR), američki dolar (USD), švicarski franak (CHF), australski dolar (AUD), britansku funtu (GBP), poljsku zlotu (PLN), hrvatsku kunu (HRK), konvertibilnu marku (BAM) i ostale svjetske valute.

Smještena u samom središtu shopping centra Supernova Slavonski Brod, u neposrednoj blizini trgovine Interspar i caffe bara Noah, mjenjačnica Exclusive Change nudi vam i brojne druge korisne usluge; siguran i povoljan prijenos novca putem Western Uniona, kupovinu bonova za mobitel brojnih mobilnih operatera, kupovinu Eventim karata, slanje i primanje novčanih pošiljki, čak i podizanje gotovine želite li kupovinu u centru obaviti koristeći gotov novac. Navedene usluge jednako su praktične turistima i putnicima koji prolaze neposrednom blizinom centra, kao i domaćim posjetiteljima centra koji prepoznaju prednost korištenja praktičnih usluga i žele brojne obaveze obaviti na jednom mjestu.

Povoljan valutni tečaj i brojne financijske usluge

EXC – Exclusive Change grupacija prepoznatljiva je financijska tvrtka prisutna u Hrvatskoj još od 1991. godine. Cilj ove grupacije je pružiti vrhunsku uslugu klijentima, a tajna uspjeha krije se u stalnom unaprjeđivanju i uvođenju novih usluga te stručnim i pouzdanim djelatnicima koji osiguravaju brzu i sigurnu uslugu svim klijentima.

U svojim poslovnicama Exclusive Change nudi sljedeće usluge i proizvode: Mjenjačko poslovanje: povoljniji tečajevi za veće iznose te otkup i prodaja 31 vrste valuta. U Exclusive Change možete slati i primati svoje novčane pošiljke kroz usluge brzog i sigurnog prijenosa novca putem Western Uniona. Tu je i usluga plaćanja računa svih fizičkih osoba u suradnji s OTP bankom gdje vam je omogućeno sigurno, brzo i povoljno plaćanje svih računa na jednom mjestu bez obzira imate li na računu otisnut 2D Bar Code ili ne, bez obzira da li plaćate dugove po kreditima, ili uplaćujete djetetu džeparac.

Podignite gotovinske iznose uz mogućnost podizanja gotovine s Vaše Maestro, MasterCard  i/ili  VISA kartice do visine Vašeg osobnog limita. Naknada za podizanje gotovine iznosi 3% koju, ako podignutu gotovinu koristite za kupnju Exclusive Change proizvoda ili usluga, ne zaračunavaju kao proviziju. Koncertna, sportska, kulturna i ostala događanja koja su dostupna putem Eventim sustava moguće je nabaviti kupovinom karata u Exclusive Changeu kako biste uživali u važnim i lijepim trenucima. Ako želite i trebate nadopuniti svoje bonove na mobitelu možete istu uslugu pronaći bilo da je riječ o operaterima kao što su Tele2, A1, Tomato, Simpa ili Bonbon.