Exclusive Change | Slavonski Brod | Supernova

Uz povoljan tečaj i brze transakcije, financijske usluge potražite u Exclusive Change mjenjačnici

Exclusive Change

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Promjene valute i financijske transakcije obavite jednostavno i sigurno u poslovnici Exclusive Change centra Supernova Slavonski Brod

Spremate li se na putovanje i potrebna vam je promjena valute, mjenjačnica Exclusive Change zbog svoje je povoljne lokacije izvrstan odabir. Uz povoljnu tečajnu listu te sigurnu i brzu uslugu mjenjačkog poslovanja kupite ili prodajte euro (EUR), američki dolar (USD), švicarski franak (CHF), australski dolar (AUD), britansku funtu (GBP), poljsku zlotu (PLN), hrvatsku kunu (HRK), konvertibilnu marku (BAM) i ostale svjetske valute.

Smještena u samom središtu shopping centra Supernova Slavonski Brod, u neposrednoj blizini trgovine Interspar i caffe bara Noah, mjenjačnica Exclusive Change nudi vam i brojne druge korisne usluge; siguran i povoljan prijenos novca putem Western Uniona, kupovinu Eventim karata, slanje i primanje novčanih pošiljki. Navedene usluge jednako su praktične turistima i putnicima koji prolaze neposrednom blizinom centra, kao i domaćim posjetiteljima centra koji prepoznaju prednost korištenja praktičnih usluga i žele brojne obaveze obaviti na jednom mjestu.

Povoljan valutni tečaj i brojne financijske usluge

EXC – Exclusive Change grupacija prepoznatljiva je financijska tvrtka prisutna u Hrvatskoj još od 1991. godine. Cilj ove grupacije je pružiti vrhunsku uslugu klijentima, a tajna uspjeha krije se u stalnom unaprjeđivanju i uvođenju novih usluga te stručnim i pouzdanim djelatnicima koji osiguravaju brzu i sigurnu uslugu svim klijentima.

U svojim poslovnicama Exclusive Change nudi sljedeće usluge i proizvode: Mjenjačko poslovanje: povoljniji tečajevi za veće iznose te otkup i prodaja 31 vrste valuta. U Exclusive Change možete slati i primati svoje novčane pošiljke kroz usluge brzog i sigurnog prijenosa novca putem Western Uniona. Tu je i usluga razmjene gotovog novca kao i plaćanja računa svih fizičkih osoba u suradnji s OTP bankom gdje vam je omogućeno sigurno, brzo i povoljno plaćanje svih računa na jednom mjestu bez obzira imate li na računu otisnut 2D Bar Code ili ne, bez obzira da li plaćate dugove po kreditima, ili uplaćujete djetetu džeparac. Poslovnice također vrše i uslugu otkupa kovanih Eura.

Osim novčanog poslovanja, u poslovnicama Exclusive Change može započeti i svaki dobar izlazak. Iskoristite opciju kupovine ulaznica za brojna koncertna, sportska, kulturna i ostala događanja koja su dostupna putem Eventim sustava i uživajte u važnim i lijepim trenucima za pamćenje. Osim izlaska, u poslovnici Exclusive Change započinju i putovanja i to kupovinom FlixBus karata za brojne destinacije. Izvršite brojne obaveze na jednom mjestu brzo, jednostavno i bez dugih čekanja.