Iskon | Slavonski Brod | Supernova

Mjesto za sve iskonske Iskonovce u centru Supernova Slavonski Brod

Iskon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kategorije
Tehnika
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kategorije
Tehnika

Prodajno mjesto smjestilo se u prostoru shopping centra Supernova Slavonski Brod odmah pored glavnog ulaza te u neposrednoj blizini hipermarketa Interspar. Na malom, ali pristupačnom prodajnom mjestu svi trenutni i budući Iskonovci mogu realizirati sve ugovore vezane za jednu od brojnih Iskon usluga. Ljubazni zaposlenici ponudit će vam kompletnu sliku Iskonovih usluga kao što su Internet, TV, telefon i brojne mobilne usluge.

Odaberite neograničeno surfanje Internetom uz fokus na odlične akcijske pakete koji vas očekuju u svako doba godine. Po najvećoj dostupnoj brzini surfajte brzo i bezbrižno te obavljajte svoje privatne i poslovne zadatke bez poteškoća. Uz sjajne internetske pakete pronađite i super ponudu kombinacije s TV-om. Odaberite neke od najgledanijih TV programa kao što su Fox, Klasik TV, Sport Klub 1, Fox life, National Geographic, Mini TV, History Channel, Sportska TV, Cartoon Network i brojne druge u ponudi više od 120 TV programa.

Postanite pravi Iskonovac u pokretu uz fleksibilne mobilne usluge u sklopu Iskon Mobile tarifa s kojima možete kreirati pakete ovisno o vlastitoj potrebi.

Budućnost započinje uz Iskon

Iskon je poznata telekomunikacijska kompanija koja svoju priču započinje uz nekolicinu entuzijasta koji su se odlučili započeti svoj projekt do moderne telekom kompanije. Kontinuiranim ulaganjima u razvoj i kvalitetu, Iskon je važan dio hrvatskog tržišta, a svojom strategijom i dalje foku stavlja na drugačiji pristup korisniku i njegovim potrebama. Dinamična i poduzetnička poslovna kultura rezultiraju kvalitetnim uslugom bliskoj svim korisnica, a fleksibilnim i prijateljskim pristupom donose brojne inovacije na hrvatsko tržište. Iskon na tržište donosi Broadband usluge, prilagođene cijene i kvalitetu prema zahtjevima samih korisnika, a sve usluge pokrivaju s vlastitom infrastrukturom.

Iskon danas posluje kao samostalno trgovačko društvo koje je u potpunosti u vlasništvu Hrvatskog telekoma, a prepoznat je kao bren s fleksibilnošću i kompetentnosti. Vizija koju Iskon njeguje vezana je za izgradnju prepoznatljivog dinamičnog narančastog svijeta u kojem je umreženim i sigurnim Iskonovcima zabavno koristiti sve usluge novog digitalnog doba. Pod misijom Iskon navodi znanje, iskustvo, stalno praćenje i promjena u svijetu novih tehnologija te stvaranje inovativnih usluga koje prate trendove i pomiču granice. Iskonove djelatnike pokreću razigranost interne Iskon kulture te povjerenje i oduševljenje svih Iskonovaca. Pokrenuti sloganom „Ideje iz bliske budućnosti“ na tržištu donose osvježenje i nove kombinacije usluga koje su prilagođene svim zahtjevima novog modernog korisnika koji teži za boljim i kvalitetnijim ponudama.