Tele2 | Slavonski Brod | Supernova

Odaberite neki od najmodernijih aparata s pregršt korisnih funkcija i, uz dobru mobilnu tarifu telefonirajte i surfajte bezbrižno gdje god se nalazili.

Tele2

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika

U shopping centru Slavonski Brod pronađite cjelokupnu ponudu iz Tele2

Aktualne korisnike i one koji će to tek postati, u poslovnici Tele2 očekuje širok izbor usluga ovog popularnog telekomunikacijskog operatera. Prodajno mjesto smjestilo se u prostoru shopping centra Supernova Slavonski Brod odmah pored glavnog ulaza te u neposrednoj blizini hipermarketa Interspar. Bez nepotrebnih redova i čekanja, kod ljubaznih zaposlenika Tele2 možete ugovoriti željene usluge, predati zahtjev za reklamaciju ili nabaviti novi uređaj.

U izboru poznatih brendova odaberite jedan od modela: Huawei, Samsung, Noa, Xiaomi, Nokia, iPhone, OnePlus, CAT i drugi. Očekuju vas povoljne kombinacije mobitela na pretplatu kao i na bonove. Samo kombinirajte željenu tarifu ovisno o tome volite li više surfati, zvati ili slati SMS poruke. Uskladite svoj budžet s aktualnim ponudama i iskoristite pogodnosti koje za vas Tele2 pripremi nekoliko puta godišnje. Neka Tele2 bude vaš prvi odabir zbog svoje pouzdanosti, popularnosti i povoljnim paketima kako uređaja, tako i brojnih tarifa. Danas je nezamislivo biti van dosega tehnologije i smartphone je najčešći suputnik u svakodnevnim obvezama zbog čega Tele2 ima sjajnu ponudu za sve.

Tele2 - jednostavni proizvodi i usluge, fleksibilnost izbora te najviša razina korisničkog iskustva

Na hrvatskom tržištu Tele2 se pojavio 2005. godine s ciljem da komunikaciju svima učine povoljnijom i dostupnijom. Svojim dolaskom na tržište, Tele2 je donio cijene poziva niže i do 60%, a snizili su i cijene SMS poruka te prijenosa podataka na mobilnim uređajima.

Inovativne novosti na tržištu dio su poslovne politike tijekom svih godina. Primjerice, početkom 2019. godine prvi su na tržištu korisnicima bonova ukinuli naknadu za pristup mreži, nakon što su svoje revolucionarno poslovno promišljanje pokazali još u 2017. godini uvođenjem neograničenog mobilnog interneta, također prvi na tržištu. Ujedno, Tele2 je u 2019. nastavio snažno razvijati svoju mrežu te su korisnicima omogućene prosječno još veće brzine mobilnog surfanja zahvaljujući nadogradnji mreže na 4G+ standard. Tako je sada 98 posto stanovništva u Hrvatskoj pokriveno 4G ili 4G+ signalom Tele2.

Korisnicima kontinuirano nude jednostavne proizvode i usluge, fleksibilnost izbora te najvišu razinu korisničkog iskustva u svakoj interakciji sa zaposlenicima iz Tele2. Naime, zaposlenici Tele2 uvijek čine korak više kako bi korisnicima omogućili neograničenu slobodu komuniciranja i pružili najveću vrijednost za njihov novac.

Također, Tele2 kontinuirano svojim aktivnostima podržava zajednicu. Tako je, primjerice, gotovo polovica zaposlenika sudjelovala u volonterskoj akciji povodom 14. rođendana tvrtke te su sadnjom više od tri tisuće sadnica smreke pomogli obnoviti dva hektara šume u Gorskom kotaru. Tele2 nastavlja i s projektom „Dronacija“ pa se u 2019. još pet vatrogasnih društava priključilo projektu, dodjelom prijeko im potrebnih i korisnih specijaliziranih dronova. Donacija dronova tako je dosegla 15 vatrogasnih društava diljem Hrvatske. Time je Tele2 još jednom pokazao kako tehnologija može itekako služiti zaštiti i spašavanju ljudi, imovine i prirode u cjelini te je potvrdio predvodništvo 'čuvara šume' u brizi za zaštitu zelenog bogatstva i okoliša.