Tele2 | Slavonski Brod | Supernova

Odaberite neki od najmodernijih aparata s pregršt korisnih funkcija i, uz dobru mobilnu tarifu telefonirajte i surfajte bezbrižno gdje god se nalazili.

Tele2

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo Tehnika

U shopping centru Slavonski Brod pronađite cjelokupnu ponudu iz Tele2

Aktualne korisnike i one koji će to tek postati, u poslovnici Tele2 očekuje širok izbor usluga ovog popularnog telekomunikacijskog operatera. Prodajno mjesto smjestilo se u prostoru shopping centra Supernova Slavonski Brod odmah pored glavnog ulaza te u neposrednoj blizini hipermarketa Interspar. Bez nepotrebnih redova i čekanja, kod ljubaznih zaposlenika Tele2 možete ugovoriti željene usluge, predati zahtjev za reklamaciju ili nabaviti novi uređaj.

U izboru poznatih brendova odaberite jedan od modela: Huawei, Samsung, Noa, Xiaomi, Nokia, iPhone, OnePlus, CAT i drugi. Očekuju vas povoljne kombinacije mobitela na pretplatu kao i na bonove. Samo kombinirajte željenu tarifu ovisno o tome volite li više surfati, zvati ili slati SMS poruke. Uskladite svoj budžet s aktualnim ponudama i iskoristite pogodnosti koje za vas Tele2 pripremi nekoliko puta godišnje. Neka Tele2 bude vaš prvi odabir zbog svoje pouzdanosti, popularnosti i povoljnim paketima kako uređaja, tako i brojnih tarifa. Danas je nezamislivo biti van dosega tehnologije i smartphone je najčešći suputnik u svakodnevnim obvezama zbog čega Tele2 ima sjajnu ponudu za sve.

Tele2 - jednostavni proizvodi i usluge, fleksibilnost izbora te najviša razina korisničkog iskustva

Na hrvatskom tržištu Tele2 se pojavio 2005. godine s ciljem da komunikaciju svima učine povoljnijom i dostupnijom. Svojim dolaskom na tržište, Tele2 je donio cijene poziva niže i do 60%, a snizili su i cijene SMS poruka te prijenosa podataka na mobilnim uređajima.

Pod sloganom „i ovce i novce“ na tržištu su donijeli brojne promjene i revoluciju za sve korisnike i one koji su to tek postali. Svojim korisnicima nude jednostavne proizvode i usluge, fleksibilnost izbora te najvišu razinu korisničkog iskustva u svakoj interakciji sa zaposlenicima iz Tele2.

Unošenjem brojnih inovacija, u tvrtki Tele2 konstantno su posvećeni razumijevanju potreba korisnika i kreiranju novih inovativnih ponuda s ciljem zadovoljavanja potreba i želja svojih korisnika. Pod korporativnim vrijednostima navode izazove, proaktivnost, briga o troškovima, iskrenost, fleksibilnost i kvaliteta.

Tele2 Hrvatska je dio grupe Tele2 jedne od najbrže rastućih telekomunikacijskih operatera koji svojim korisnicima uvijek pružaju najveću vrijednost za novac. Danas Tele2 posluje diljem Europe u čak 8 zemalja, a svim svojim korisnicima nudi usluge u mobilnoj telefoniji i usluge podatkovnih mreža, fiksni širokopojasni pristup i telefoniji, kabelsku televiziju te brojne zabavne sadržaje. Uspješno poslovanje nastavlja se iz godine u godinu, a posebne zasluge tomu su prihvaćanje izazova tržište te izražen izazivački duh s ciljem pružanja najbolje usluge.