dm | Slavonski Brod | Supernova

Svoju omiljenu dekorativnu i preparativnu kozmetiku, asortiman za bebe i djecu te proizvode za kućanstvo potražite u trgovini dm.

dm

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Trgovina dm centra Supernova Slavonski Brod nudi vam sve za njegu tijela i održavanje doma

Prostrani prodajni prostor drogerije dm smješten u retail parku Supernova Slavonski Brod iz dana u dan privlači brojne posjetitelje centra. Praktična i jednostavna kupovina za cijelu obitelj i dom jedan je od glavnih razloga zašto se vjerni kupci ponudi trgovine iznova vraćaju. Brojne pogodnosti, bogat asortiman i izvrsna zastupljenost renomiranih brendova garancija su odlične kupovine, a uz pogodnosti Active Beauty kluba prilikom kupovine ostvariti možete i znatne uštede.

Police trgovine bogato su opremljene preparatima za higijenu i njegu tijela, pa će tako brojni kupci svih generacija moći pronaći idealan proizvod upravo po svojoj mjeri. Kreme, losioni, njega kose, preparati za njegu lica samo su dio asortimana u kojemu može uživati. Ljubitelji zdrave hrane za sebe će nešto zasigurno pronaći u bio kutku trgovine, dok će roditelji svoje bebe i djecu bogato opremiti pelenama, maramicama, dudama, bočicama, proizvodima za njegu i svom potrebnom opremom za njegu nježne dječje kože.

Ljubiteljice make up-a i začarat će bogatstvo asortimana omiljene dekorativne kozmetike i preparata bez kojih vaša kozmetička torbica naprosto nije potpuna. U trgovini dm pronađite proizvode omiljenih brendova ili odaberite poklon koji će zasigurno razveseliti dragu vam osobu.

Vaša prodavaonica kozmetike za njegu tijela i lica, proizvoda za mame i bebe, preparata za zdrav život i prehranu i još mnogo toga

Jedan od najvećih njemačkih drogerijskih lanaca dm – drogerie markt, u Hrvatskoj je prisutan još od 1996. godine, a danas se nalazi u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske: Supernova Zadar, Supernova Zagreb Buzin, Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Slavonski Brod, Supernova Koprivnica i Supernova Karlovac.

U dm-ovoj ponudi je asortiman koji obuhvaća više od 21.200 kvalitetnih drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila te raznih sezonskih proizvoda. U cjelokupnoj bogatoj dm-ovoj ponudi proizvoda nalazi se oko 1000 proizvoda iz Hrvatske, a u ponudi su čak 32 dm marke, koje pokrivaju gotovo sve kategorija asortimana.

U nekim dm prodavaonicama može se pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani, dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda. Jedan takav specijalizirani kutak s više od 1.500 različitih proizvoda nalazi se u centrima Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Zagreb Buzin i Supernova Zadar. U dm-u je zaposleno stručno osoblje koje svojim iskustvom, znanjem i korisnim savjetima može pomoći svim kupcima u pronalasku odgovarajućih proizvoda bilo da je riječ o prirodnoj kozmetici, medicinskim uređajima i pomagalima poput tlakomjera, toplomjera, aspiratora za nos i ortopedske obuće.

Svoje najvjernije kupce dm nagrađuje brojnim pogodnostima i akcijama putem dm active beauty kartice. Svaka kupnja iznad 10 kuna donosi vrijedne bodove koji se mogu koristiti za ostvarivanje brojnih pogodnosti u dm-u. Svoje mjesto u kategoriji kvalitetnih proizvoda pronašle su dm marke kao što su Balea, Balea Men, Denkmit, Ebelin, Alverde, Jessa, trend IT UP, Stella Jones, Soft & Sicher i druge.

Novosti
Poklon iz snova
Idealan za sve prigode
14. siječnja 2021.

Potraga za savršenim poklonom za rođendan, godišnjicu ili samo običan ponedjeljak koji vama znači više nego ijedan drugi datum završava u trgovini dm u kojoj vas čekaju omiljene kapljice najdražeg parfema za bolju polovicu, mamu, tatu ili najbolju prijateljicu. Izaberite savršen miris kao najbolji poklon.