Odaberite neki od najmodernijih mobilnih uređaja s pregršt korisnih funkcija te uz dobru tarifu, telefonirajte i surfajte bezbrižno gdje god se nalazili.

Telemach

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Telefon
E-mail

Telemach Hrvatska usluge nadohvat su ruke – posjetite prodajno mjesto u centru Supernova Slavonski Brod

Svi postojeći i novi korisnici prodajno mjesto poznatog mobilnog teleoperatera Telemach Hrvatska mogu pronaći u prizemlju shopping centra Supernova Slavonski Brod pored trgovine Interspar. Na prodajnom mjestu će vas uvijek dočekati ljubazno osoblje koje će vam pomoći svojim savjetima ako ste u potrazi za novim mobilnim tarifama ili nekim drugim uslugama iz spektra Telemacha. Pretplatnički ugovori ili korištenje bonova – odaberite opciju koja će najviše odgovarati vašim potrebama i budžetu.

U Telemach Hrvatska poslovnici shopping centra Supernova Slavonski Brod očekuje vas i bogat izbor tehnike, ponajprije mobilnih telefona najvažnijih svjetskih brendova koji vam nude vrhunske mobilne aparate i tablete za neometano surfanje i komuniciranje. 

Telemach Hrvatska dio je United Grupe

Svoje sjedište United Grupa ima u glavnom gradu Nizozemske, Amsterdamu, a predstavlja najvećeg telekomunikacijskog i medijskog operatera na području Jugoistočne Europe i šire. U svom core businessu nudi najkvalitetnije telekomunikacijske usluge i najbolju te najbržu mrežu za mobilni i fiksni internet na svim tržištima na kojima posluje. 

Značajnim godišnjim investicijama u razvoj digitalne infrastrukture, tehnologije i samog sadržaja te uz najširu mrežnu pokrivenost u regiji, United Grupa uvijek svojim korisnicima pruža vodeće usluge i nudi najatraktivniji izbor TV sadržaja iz cijelog svijeta. Zahvaljujući konstantnom rastu, United Grupa do kraja 2020. godine za cilj želi imati više od 10 milijuna korisnika i čak 11 tisuća zaposlenika. U Hrvatskoj trenutno zapošljava oko 950 zaposlenika te su spremni za daljnji rast, a svoje poslovnice i mrežu poslovnica imaju diljem države. Neke od najatraktivnijih poslovnica pronaći ćete i u shopping centrima Supernova grupe.  

Osim u Hrvatskoj, United Grupa posluje u još šest država, a od ožujka 2019. godine u vlasništvu je BC Partnersa - jedne od najvećih globalnih investicijski kompanija u svijetu.