Intersport | Slavonski Brod | Supernova

Za sve one koji preferiraju sportski način odijevanja i casual modne kombinacije ne propustite osmisliti idealne outfite birajući sportsku obuću i odjeću atraktivnog dizajna.

Intersport

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Sport

Uz kvalitetnu sportsku opremu postignite vrhunske rezultate – posjetite Intersport u centru Supernova Slavonski Brod

Vrhunski sportaši kao i rekreativci u potrazi za novom i kvalitetnom sportskom opremom uživat će u ponudi trgovine Intersport. Smještena na prvom katu shopping centra Supernova Slavonski Brod, ova vam poznata sportska trgovina donosi širok asortiman proizvoda i dugu listu renomiranih brendova.

Uz idealan omjer cijene i kvalitete, bogato se opremite za brojne sportove. Osim tenisica za razne namijene, u ponudi vas očekuju i kvalitetne trenirke, tajice, majice, dresovi i sportska odjeća koja će savršeno odgovarati potrebama treninga kao i modernim sportskim outfitima za dinamične svakodnevne aktivnosti. Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma i Kettler neki su od brendova koje možete pronaći u ponudi Intersporta. Spoj moderne tehnologije izrade, vrhunskih materijala i suvremenog dizajna garancije je zadovoljstva odabranim artiklima koji će vas vjerno pratiti čak i u najzahtjevnijim treninzima. Vaša kupovina i odabir bit će još jednostavniji uz stručne savjete djelatnika, a iskoristite li neku od učestalih prodajnih pogodnosti, prilikom kupovine ostvarit ćete i znatne uštede.

Duga tradicija približavanja sporta kupcima

Intersportova priča započinje još davne 1968. godine kada se deset organizacija nabave udružilo vodeći se zajedničkim ciljem – osnovati međunarodnu organizaciju koja će kupcima ulijevati povjerenje i približiti razumijevanje sporta. Danas Intersport posluje u 44 zemalja diljem svijeta s više od 5400 trgovina i svojom ponudom zadovoljava potrebe, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca te zaljubljenika u život u pokretu. S izrazitim fokusom na krajnje korisnike i kupce, filozofija tvrtke Intersport približiti je sport i sportsku opremu svim zainteresiranima kroz lokalni pristup i osoblje trgovina.

Stručni savjeti i bogat izbor proizvoda vrhunske kvalitete zadovoljit će i najizbirljivije. Misao vodilja i osnovna poruka brenda je „Sport svima“, a politika tvrtke je uistinu i djelovati vodeći se time da je sport za svakoga pa djelatnici tako nastoje biti na raspolaganju pripadnicima svih generacija, odraslima i djeci te profesionalcima i amaterima. Pomoć i savjet pri odabiru svakome će dobro doći i pripomoći da pronađe opremu upravo po svojoj mjeri i  za najbolje rezultate. Pronađite sve potrebno za neke od najpopularnijih sportova poput košarke, nogometa, rukometa, tenisa, plivanja, fitnessa, skijanja ili trčanja.

Ako je vaše srce osvojio neki od ekstremnih ili opremom manje zastupljenih sportova Intersportu ćete, na veliko zadovoljstvo pronaći opremu čak i za takve aktivnosti. Alpsko skijanje, bordanje, rugby, rolanje i skateboarding samo su neki od sportova za koje vam Intersport nudi odličan izbor kvalitetne opreme.