Farmacia | Slavonski Brod | Supernova

Težite li zdravom i kvalitetnom životu Farmacija vam, s visoko educiranim timom stručnjaka, nudi preparate i pomagala vrhunske kvalitete.

Farmacia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo

 

Vrhunski proizvodi uz stručne savjete čekaju vas u trgovini Farmacia u centru Supernova Slavonski Brod

Najbolji saveznici u brizi za zdravlje organizma preparati su koje možete pronaći u specijaliziranoj prodavaonici Farmacia. Smještena u dijelu shopping centra Supernova Slavonski Brod, trgovina vam nudi izvrsnu ponudu bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani i vrhunske kozmetike.

Vodite li posebnu brigu o zdravlju i izgledu kose te kože lica i tijela, odaberite neke od najpopularnijih linija renomiranih brendova čiji su proizvodi bogato zastupljeni u ponudi Farmacije. Anti age tretmani i proizvodi za osjetljivu kožu kao i linije za nježnu kožu beba i djece samo su dio bogatog asortimana.

Kako bi se dobro osjećali,  ali i dobro izgledali posebnu pažnju posvetite prehrani i imunitetu. U svakodnevnu prehranu poželjno je ukombinirati i kvalitetne dodatke prehrani i korisne suplemente. Vitaminski pripravci, preparati za mršavljenje, probiotici i brojni drugi proizvodi primjetno će podići kvalitetu vašeg života i odlično utjecati na zdravlje.

Uz korisne savjete i periodična stručna savjetovanja izbor će biti još jednostavniji. S potpunim povjerenjem birajte proizvode prestižnih brendova kao što su Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Avene, Elancyl, Silverex i Twinlab.

Pronađite omiljene proizvode za njegu tijela i vrhunske medicinske preparate

Farmacia je specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima koja nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Od klasične ljekarne razlikuje se po tome što se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

U Farmaciji vas uvijek očekuje stručno osoblje koje će vas svojim savjetima voditi ka samoizlječenju ako imate manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika. Ako vas muče i ako vodite brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, pronađite rješenje za svoje probleme uz izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što vam je potrebno za svakodnevni životni ritam.

Prilikom svakog izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručne savjete i uputu kako pravilno postupati da biste dobili bolje i točnije rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi. Magistri farmacije i farmaceutski tehničari savjetovat će vas o zdravoj prehrani i životnim navikama te možete besplatno izmjeriti tlak.

Tijekom godine u Farmaciji vas očekuju organizirane besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike kako biste se bolje upoznali s asortimanom od Farmacije. Farmacijin moto je: Pitaj i očekuj više!