Interspar | Slavonski Brod | Supernova

Najveći izbor voća, povrća, mesa, pekarskih proizvoda te ostalih vrsta namirnica kao i bogat izbor neprehrambenih proizvoda uz brojne pogodnosti i povoljne cijene.

Interspar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Nabavite svježe i kvalitetne namirnice u hipermarketu Interspar u Supernovi Slavonski Brod

Smješten u shopping centru Supernova Slavonski Brod, hipermarket Interspar odlikuje se impresivnom površinom i lijepim uređenim interijerom. Prostrani maloprodajni prostor sadrži fantastičan asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Svakodnevni izbor namirnica zadovoljit će sve vaše potrebe i pružiti vam brzu, jednostavnu i kvalitetnu obiteljsku kupovinu. Asortiman svježih namirnica uključuje voće i povrće, meso, ribu i pekarske proizvode, dok je sve ostale proizvode bez pripreme ukusnog jela teško zamisliti izložene na policama trgovina.

Osim hrane i pića, hipermarket Interspar sadrži i pregršt sredstava za čišćenje i kućnih dodataka. Osim prikladnog sezonskog asortimana, postoje i drugi korisni proizvodi za ljetne ili zimske mjesece dok će najmlađi biti posebno zadovoljni dječjim odjelom. Da biste dobili više informacija o trenutnim posebnim ponudama i promocijama prodaje, pregledajte najnovije brošure Interspar i pripremite popis za kupovinu na vrijeme. Ako nekom namjeravate pokloniti poseban, praktičan i koristan poklon, iskoristite prednost kupnje poklon-bona željenog iznosa.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.