Noah caffe zasigurno je jedno od omiljenih mjesta u Slavonskom Brodu za chit-chat s društvom, ali vole ga i zaposlenici shopping centra Supernova Slavonski Brod kada imaju pauzu ili za neformalna after work druženja.

Noah Caffe Bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
E-mail
Kategorije
Hrana
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
E-mail
Kategorije
Hrana

Mirna oaza u sklopu shopping centra Supernova Slavonski Brod

Mirni kutak za opuštajuće trenutke potražite odmah pored trgovine Elipso u sklopu shopping centra Supernova Slavonski Brod. Na adresi Osječka 284 u predivnom Slavonskom Brodu očekuje vas popularno okupljanje bilo da radite pauzu od shoppinga ili ste se dogovorili s društvom za cugu. Noah caffe bar super je odabir za sve koji vole predahnuti uz espresso, beskofeinsku kavu, biljni čaj, čašu prirodnog soka, Coca-cole ili nekog drugog bezalkoholnog napitka.

Odaberite super shopping u Slavonskom Brodu uz brojne trgovine odjećom, obućom, modnim dodacima, igračkama ili opremom za dom, a nakon toga udobno se smjestite u oazu mira uz ljubazno osoblje Noah caffe bara. Interijer kojeg nadahnjuje priroda i predivno zelenilo omogućit će vam da na trenutak otputujete u svoj kutak mira prije ili nakon shoppinga. Odlična je to destinacija za sve koji strpljivo čekaju svoje drage ljude da obave željeni shopping uz ponudu dnevnih tiskovina i popularnih časopisa. Također, neka Noah caffe bar bude vaše odmorište prije putovanja zbog svoje lokacije i blizine auto ceste A3.

Noah caffe mjesto koje Brođani i Brođanke obožavaju

Noah caffe svakodnevna je postaja za najdraže trenutka uživanja u ispijanju omiljenog napitka bilo da ste ljubitelji jutarnjih kavica, ako volite opuštajuće popodnevne trenutke uz čašu soka ili uvijek radije odabirete večernja druženja uz čašu vina. Noah caffe zasigurno je jedno od omiljenih mjesta u Slavonskom Brodu za chit-chat s društvom, ali vole ga i zaposlenici shopping centra Supernova Slavonski Brod kada imaju pauzu ili za neformalna after work druženja.

U posebno dizajniranom interijeru sa zemljanim bojama dobit ćete dojam mira kako biste se opustili u omiljenom periodu dana. Ostavite stres iza sebe, obveze odgodite na nekoliko trenutaka i udobno se zavalite u sjedeće fotelje u sklopu Noah caffe bara. Ljubazno osoblje pomno će pripremiti i donijeti traženu narudžbu zbog čega ćete se osjećati kao da ste u svom malom carstvu. Svakim danom tu su za vas od 9 sati ujutro pa do 21 sat navečer.

Zaustavite vrijeme uz opuštajuće trenutke prije ili nakon shoppinga, provjerite što ste kupili i podijelite svoja iskustva s prijateljima, a usput popijte nešto po svom guštu. Dođite na adresu Shopping centra Supernova i odaberite topli napitak, osvježavajući gazirani ili negazirani sok, probajte kombinacije zanimljivih okusa bilo da volite koktele ili miješana strana pića.