Elipso | Slavonski Brod | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Opremite dom do posljednjeg kutka – ponudu trgovine Elipso istražite u centru Supernova Slavonski Brod

Gotovo svaku prostoriju svog doma možete upotpuniti elektroničkim uređajima koji će vam olakšati svakodnevne zadatke i uveseliti svakodnevicu.

Smještena u shopping centru Supernova Slavonski Brod, trgovina Elipso nudi vam sve što jednom dobro opremljenom kućanstvu može zatrebati. Pronađite bijelu tehniku bez koje je gotovo nemoguće zamisliti uobičajene aktivnosti – perilice  i sušilice, štednjaci, frižideri, ugradbeni kuhinjski aparati neizostavni su dio svakog doma. Zatrebate li pomoć u zamornim kućanskim poslovima, birajte male kućanske aparate poput usisavača, kuhala za vodu, miksera, sokovnika, tostera i brojnih drugih aparata.

Ne propustite proučiti i bogatu ponudu odjela multimedije i računalne opreme, a počastiti se možete i ponekim tehničkim uređajem za higijenu i njegu tijela. Ugodno uređen prostor trgovine te impozantan izložbeni prostor pružaju vam mogućnost da proizvode pomno razgledate, a zatrebaju li vam dodatne informacije, ljubazno i educirano osoblje trgovine rado će vam dodatno prezentirati artikle i olakšati vam odabir. Uživajte u bogatom izboru najkvalitetnijih aparata nekih od najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.