Elipso | Slavonski Brod | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Utorak 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Srijeda 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Četvrtak 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Petak 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Subota 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Opremite dom do posljednjeg kutka – ponudu trgovine Elipso istražite u centru Supernova Slavonski Brod

Gotovo svaku prostoriju svog doma možete upotpuniti elektroničkim uređajima koji će vam olakšati svakodnevne zadatke i uveseliti svakodnevicu.

Smještena u shopping centru Supernova Slavonski Brod, trgovina Elipso nudi vam sve što jednom dobro opremljenom kućanstvu može zatrebati. Pronađite bijelu tehniku bez koje je gotovo nemoguće zamisliti uobičajene aktivnosti – perilice  i sušilice, štednjaci, frižideri, ugradbeni kuhinjski aparati neizostavni su dio svakog doma. Zatrebate li pomoć u zamornim kućanskim poslovima, birajte male kućanske aparate poput usisavača, kuhala za vodu, miksera, sokovnika, tostera i brojnih drugih aparata.

Ne propustite proučiti i bogatu ponudu odjela multimedije i računalne opreme, a počastiti se možete i ponekim tehničkim uređajem za higijenu i njegu tijela. Ugodno uređen prostor trgovine te impozantan izložbeni prostor pružaju vam mogućnost da proizvode pomno razgledate, a zatrebaju li vam dodatne informacije, ljubazno i educirano osoblje trgovine rado će vam dodatno prezentirati artikle i olakšati vam odabir. Uživajte u bogatom izboru najkvalitetnijih aparata nekih od najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.

Novosti
Lakoća kuhanja
Idealan pomagač
10. ožujka 2020.

Jednostavnije miksanje dok radite kolače ili kremu za tortu sada je moguće uz ručne miksere koji će savršeno ležati u vašoj ruci. Mnogo radnih brzina, visokokvalitetne metlice i dodatne opcije poput sjeckalice i mogućnost blendanja oduševit će sve ljubitelje kuhanja. Odlična ponuda trgovine Elipso olakšat će vam pronalazak omiljenog miksera. Najboljeg pomagača pronađite u fantastičnom shoppingu.