Tisak media | Slavonski Brod | Supernova

U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak media

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Za maksimalno zadovoljstvo kupnje u shopping centru Supernova Slavonski Brod

Kao najveći maloprodajni lanac kioska Tisak media u shopping centru Supernova Slavonski Brod omogućit će svim posjetiteljima odličan izbor šarolikog asortimana za sve prigode. Svoje mjesto u sklopu shopping centra, Tisak media našao je odmah pored specijalizirane trgovine Farmacia i velikog hipermarketa Interspar. Svojom paletom usluga Tisak media omogućit će vam da brzo i jednostavno na jednom obavite brojne obveze od plaćanja računa do kupovine iz ponude.

U trgovini Tisak media pronađite odlične naslove popularnih svjetskih i domaćih autora i upotpunite svoje dane zanimljivim štivom. Od zanimljivih raspleta iz krimića, preko romantičnih priča, znanstvenih knjiga pa sve do ponuda bajki i slikovnica za najmlađe. Također, tu je i super izbor domaćih i stranih tiskovina i časopisa kao i izbor igračaka, grickalica, slatkiša i mnoštvo drugih artikala. Prije nego započne nova školska godina u trgovini Tisak media očekuje vas sjajan izbor školske opreme za vaše đake i raznog školskog pribora po akcijskim cijenama.

Za bezbrižno rješavanje obveze uz sve na jednom mjestu

Tisak je najveći maloprodajni lanac kioska s mrežom od 1000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

Dokazuju to brojne usluge koje kupcima omogućuju zadovoljenje svih svojih potreba na jednom mjestu – kupovina dnevnih tiskovina, modnih, sportskih i specijaliziranih časopisa, TISAK media Webshop, slanje paketa raznih veličina, TISAKbizz usluga, izrada fotografija, usluga fotokopiranja, Franck Café COFFEE TO GO i Podigni NOVAC (Cash Advance).

Pošaljite paket po povoljnijoj cijeni, promijenite novac, platite račune s 2D barkodom, odigrajte najpopularnije igre na sreću Hrvatske lutrije- i to sve na kiosku Tiska. Olakšajte si izbor biranja poklona i iznenadite najbliže Tisak media poklon karticom koja će razveselit zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre.

Tisak poslovnice omogućuju vam i kupovinu karata za zagrebački i osječki javni gradski prijevoz, kupovinu SMS ENC bonova, Paysafecard ili Ekesh bonova te prodaju ulaznica iz Eventim sustava za sva važnija kulturna i sportska događanja. U roku od 24 sata, 365 dana u godini, može distribuirati svaki proizvod na bilo koje mjesto u Hrvatskoj što ga čini jedinstvenom distribucijskom kućom.

Tisak tako postaje jedinstveno odredište za kupnju koje nudi najširi asortiman i najbolju uslugu.