Sinsay | Slavonski Brod | Supernova

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta.

Sinsay

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci
Adresa
Osječka 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci

Sinsay je modna meka za sve mlade djevojke u shopping centru Supernova Slavonski Brod

Trgovinu Sinsay pronađite na prvom katu shopping centra Supernova Slavonski Brod. Svojom ponudom najnovijih modnih kolekcija udovoljit će najzahtjevnijim mladim djevojkama koje pomno odabiru hrabre i moćne modne kombinacije. Kožne suknje, hlače, karirane košulje, statement artikle, moderne traperice, najnovije torbe, novčanike, sunčane naočale i brojne druge komade pronađite na policama trgovine. Jedinstvenim interijerom trgovine doživite modnu čaroliju prepunu boja, izbora i trendova. Pronađite aktualne motive na popularnim hudicama poput Mickey Mousa, Harry Pottera ili motiva povodom proslave Halloweena.

Osim odjela za mlade djevojke i žene u Sinsayju ćete pronaći i manji odjel za najmlađe članove. U ponudi su asortimani za djevojčice i dječake od 0 do 2 godine te od 2 do 10 godina. Košulje, hlače, suknje, bodiji, puloveri, pidžame, donje rublje, dojeća za igru i brojni drugi samo su dio ponude za djecu. U periodima rasprodaje pronaći ćete sjajne popuste i akcije s kojima ćete moći obaviti najpovoljniji shopping bilo da kupujete za sebe ili djecu.

Za moćne karaktere i odlične modne kombinacije

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta. Središte tvrtke Sinsay smješteno je u glavnom poljskom gradu Gdansk u kojem su i ostali popularni brendovi Reserved i Cropp. Sinsay je osnovan davne 2012. godine i od tada je vodeći brend u ponudi za mlade generacije koje uvijek odabiru najaktualnije modne trendove. trenutno je Sinsay rasprostranjen diljem svijeta s više od 190 trgovina i ekspanzija na tržišta kontinuiran je proces u uspješnom poslovanju ovog brenda. Sinsay nosi potpis brenda za moćne, vesele i karakterne djevojke koje hrabro prate najnovije modne trendove. Zahvaljujući bogatom asortimanu, Sinsay mladim djevojkama nudi sjajnu mogućnost igre s modom kako bi naglasile svoju osobnost. Velika prednost ovog brenda leži u povoljnim cijenama koje omogućavaju mladima da kupuju brojne modne artikle po odličnoj kvaliteti.

 Odaberite originalan modni look i iznenadite sve oko sebe uz moćne kombinacije različitih uzoraka, materijala i modela. Poigrajte se svojim modnim ukusom i zaigrajte stil do tih granica da se osjećate poput pravih modnih ikona. Po uzoru na popularne megazvijezde Rita Oru, Arianu Grande, Beyonce i brojne druge, unesite dašak glamura, modnih aktualnosti i dio svog karaktera. Originalnošću ostavite trag u društvu jer je sve lako kad si mlad.