Sinsay | Slavonski Brod | Supernova

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta.

Sinsay

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci
Adresa
Osječka ul. 284
35000 Slavonski Brod
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci

Sinsay je modna meka za sve mlade djevojke u shopping centru Supernova Slavonski Brod

Trgovinu Sinsay pronađite na prvom katu shopping centra Supernova Slavonski Brod. Svojom ponudom najnovijih modnih kolekcija udovoljit će najzahtjevnijim mladim djevojkama koje pomno odabiru hrabre i moćne modne kombinacije. Kožne suknje, hlače, karirane košulje, statement artikle, moderne traperice, najnovije torbe, novčanike, sunčane naočale i brojne druge komade pronađite na policama trgovine. Jedinstvenim interijerom trgovine doživite modnu čaroliju prepunu boja, izbora i trendova. Pronađite aktualne motive na popularnim hudicama poput Mickey Mousa, Harry Pottera ili motiva povodom proslave Halloweena.

Osim odjela za mlade djevojke i žene u Sinsayju ćete pronaći i manji odjel za najmlađe članove. U ponudi su asortimani za djevojčice i dječake od 0 do 2 godine te od 2 do 10 godina. Košulje, hlače, suknje, bodiji, puloveri, pidžame, donje rublje, dojeća za igru i brojni drugi samo su dio ponude za djecu. U periodima rasprodaje pronaći ćete sjajne popuste i akcije s kojima ćete moći obaviti najpovoljniji shopping bilo da kupujete za sebe ili djecu.

Za moćne karaktere i odlične modne kombinacije

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta. Središte tvrtke Sinsay smješteno je u glavnom poljskom gradu Gdansk u kojem su i ostali popularni brendovi Reserved i Cropp. Sinsay je osnovan davne 2012. godine i od tada je vodeći brend u ponudi za mlade generacije koje uvijek odabiru najaktualnije modne trendove. trenutno je Sinsay rasprostranjen diljem svijeta s više od 190 trgovina i ekspanzija na tržišta kontinuiran je proces u uspješnom poslovanju ovog brenda. Sinsay nosi potpis brenda za moćne, vesele i karakterne djevojke koje hrabro prate najnovije modne trendove. Zahvaljujući bogatom asortimanu, Sinsay mladim djevojkama nudi sjajnu mogućnost igre s modom kako bi naglasile svoju osobnost. Velika prednost ovog brenda leži u povoljnim cijenama koje omogućavaju mladima da kupuju brojne modne artikle po odličnoj kvaliteti.

 Odaberite originalan modni look i iznenadite sve oko sebe uz moćne kombinacije različitih uzoraka, materijala i modela. Poigrajte se svojim modnim ukusom i zaigrajte stil do tih granica da se osjećate poput pravih modnih ikona. Po uzoru na popularne megazvijezde Rita Oru, Arianu Grande, Beyonce i brojne druge, unesite dašak glamura, modnih aktualnosti i dio svog karaktera. Originalnošću ostavite trag u društvu jer je sve lako kad si mlad.